Kulkeminen - mihin sinä olet matkalla?

Käytämme useita tunteja elämässämme työmatkoihin, lomille matkustamiseen, ystävien kanssa tapaamisiin ja muuttoihin paikasta A paikkaan B. Osa meistä valitsee ennemmin julkisten kulkuneuvojen käytön tai taksit, kun toiset taas valitsevat ennemmin oman auton tai pyöräilyn. Hyvät kulkuyhteydet ovat välttämättömyys, mitä ilman maailmamme ei toimisi niin hyvin. Ilman päteviä kulkuyhteyksiä ja liikennettä olisimme alati myöhässä ja menettäisimme kallisarvoista aikaamme. Toisaalta maailma pyörii myös logistiikan ympärillä, eli tavaroiden on myös pakko liikkua paikasta A paikkaan B. Tässä blogissa voit jakaa kokemuksia ja omia mieltymyksiä matkustamisessa. Mikä toimii sinulle, voi inspiroida muitakin. Jaa ideasi tulevaisuuden muutoista - innovointi, vastuullisuus ja ympäristö ovat muutamat mielenkiintoiset aihealueet! Pidä hauskaa!

Taksi vie perille kellon ajasta riippumatta

Blog

Taksi on yleensä luotettava kulkuväline, jolla pääsee perille sovitussa aikataulussa, ellei ole ruuhkaa tai poikkeuksellisia sääoloja. Taksipalveluja on tarjolla monenlaisia ja kyydin voi saada myös muiden palveluiden tai sovellusten kautta. Mitä matkustajan tulisi tietää taksin tilaamisesta tai ja mitä muita palveluita taksifirmat tarjoavat on aiheen tämänkertaisessa kirjoituksessa. Tervetuloa blogin pariin ja toivottavasti löydät sekä hyödyllistä että mielenkiintoista tietoa aiheesta.

Tarjolla on monipuolisia taksipalveluja

Matkustajien kuljettaminen halutusta paikasta kohteeseen, on taksien pääasiallinen työ, mutta nykyään palveluvalikoimaan kuuluu myös muita palveluita, kuten esimerkiksi pakettien tai tavaroiden kuljetus. Monilla taksifirmoilla on nykyisin myös sovellus, jonka kautta taksin voi tilata vaivattomasti haluamaansa osoitteeseen. Usein on mahdollista valita, minkälaisen auton haluaa. Tarjolla voi olla esimerkiksi farmariauto, henkilöauto, tila-auto tai esteetön auto. Henkilöauto sopii hyvin yhdelle tai kahdelle henkilölle, joilla ei ole mukana suurta määrää tavaroita, farmariin taas mahtuu hyvin myös enemmän henkilöitä ja tavaraa. Tilataksiin mahtuu jopa kahdeksan henkilöä ja esteettömän auton kyytiin pääsee myös pyörätuolilla. Taksi vie myös perille pieniä pakettilähetyksiä ja on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun asiakirjoja tai muita tärkeitä asioita täytyy saada toimitettua perille nopeasti, luotettavasti ja lyhyellä toimitusajalla. Kannatta myös muistaa, että taksilla kaikki toimitukset saa perille joka päivä kellon ympäri, silloin kun muut lähettipalvelut eivät todennäköisesti palvele.

Tarjolla on myös räätälöityjä taksipalveluja

Tarpeen mukaan tarjolla on myös räätälöityjä taksipalveluita. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset Premium-palvelut, jotka toteutetaan tasokkailla autoilla, joissa ei yleensä ole mainosteippauksia. Nämä palvelut sopivat esimerkiksi yritysvieraiden tasokkaisiin lentokenttäkuljetuksiin, kuten myös kuljetuksiin hotellille ja toimistolle. Premium-palvelut sopivat myös kuljetuksiksi erilaisiin juhliin, tapahtumakuljetuksiin, hääajoihin, mutta myös arjen luksukseksi, vaikka teatteri- tai ravintolailtaan. Taksit voivat hinnoitella palvelunsa vapaasti. Kaikkien taksipalveluiden hinta tulee kuitenkin olla asiakkaan tiedossa ennen matkan alkamista. Normaalissa taksikyydissä voidaan sopia matkalle kiinteä hinta tai matkan hinnan tulee perustua matkan pituuteen ja siihen käytettyyn aikaan. Jos matkalle ei ole sovittu kiinteää hintaa, tulee asiakkaan tietää, miten hinta määrittyy esimerkkimatkalle. Taksista tulee myös löytyä taksamittari, joka kerää matkoista kaikki ajotiedot. Tampereen alueella taksipalveluita tarjoaa esimerkiksi Hopeataksi.

jaa  

13 September 2022