Kulkeminen - mihin sinä olet matkalla?

Käytämme useita tunteja elämässämme työmatkoihin, lomille matkustamiseen, ystävien kanssa tapaamisiin ja muuttoihin paikasta A paikkaan B. Osa meistä valitsee ennemmin julkisten kulkuneuvojen käytön tai taksit, kun toiset taas valitsevat ennemmin oman auton tai pyöräilyn. Hyvät kulkuyhteydet ovat välttämättömyys, mitä ilman maailmamme ei toimisi niin hyvin. Ilman päteviä kulkuyhteyksiä ja liikennettä olisimme alati myöhässä ja menettäisimme kallisarvoista aikaamme. Toisaalta maailma pyörii myös logistiikan ympärillä, eli tavaroiden on myös pakko liikkua paikasta A paikkaan B. Tässä blogissa voit jakaa kokemuksia ja omia mieltymyksiä matkustamisessa. Mikä toimii sinulle, voi inspiroida muitakin. Jaa ideasi tulevaisuuden muutoista - innovointi, vastuullisuus ja ympäristö ovat muutamat mielenkiintoiset aihealueet! Pidä hauskaa!

Pikakuljetukset - mitä kaikkea nämä voivat käsittää?

Blog

2020-luvun yhteiskuntamme hyvinvointivaltioista puhuttaessa käsittää se ympärilleen paljon erilaisia etuja, mahdollisuuksia sekä muun muassa eri palveluita. Ihmiskuntamme on poikkeuksellisen kehityksen ansiosta onnistunut luomaan muun muassa mielikuvituksen, älyn, taitojen sekä teknologian avulla ainutlaatuiset elinolosuhteet ympärilleen sekä esimerkiksi juuri kuluttajille ja tuottajille. Termi kulutusyhteiskunta onkin hyvin vakiintunut maailmastamme tietyissä tilanteissa puhuttaessa. Mitä palveluihin tulee on näissäkin melkeinpä vain taivas rajana. Kuluttajalla usein puhutaan olevan kaikki valta eikä suotta, jos jotain palvelua ei ole vielä olemassa, tämä tietyn kysynnän jälkeen varmasti kehitetään, jotta kuluttaja saadaan pysymään tyytyväisenä. Tässä kirjoituksessa keskitymme käymään läpi palvelualaa liittyen pikakuljetuksiin. Mukavia lukuhetkiä!

Mitä pikakuljetuksella ylipäätään tarkoitetaan?

Nimensä mukaisesti, kun kuljetus on tarkoitus saada mahdollisimman nopeasti perille puhutaan näistä yleisnimityksellä pikakuljetus. Usein kyseisillä kuljetuksilla on tarkka ajankohta, milloin tämän halutaan olla perillä ja asiakkaat ovat valmiita myös maksamaan mahdollisesti suuremman hinnan, jotta kuljetus saadaan perille tavallista nopeammin. Tilanteita, missä pikakuljetusta voi esimerkiksi tarvita on, jos passin hankkiminen on jäänyt viimetippaan ja tämä pitää saada oletusaikaa nopeammin perille; pikakuljetuksen avulla tämä on mahdollista. 

Mitä kaikkea palvelu pitää sisällään?

Jo peruspalvelu pitää sisällään kuljetuksen lähtöpisteestä suoraan asiakkaan kotiovelle. mikä tekee eron normaaliin postitukseen. Tähän on myös sisällytetty sovitun toimitusajan lisäksi huolintakäsittely, jos kyseessä on tullattava lähetys. Nykyaikana internet myös mahdollistaa lähetyksen omatoimisen seuraamisen palvelun ostoyhteydessä toimitettavan seurantakoodin kautta. Tätä kautta asiakkaan on mahdollista seurata hyvinkin yksityiskohtaisesti missä paketti liikkuu päiväkohtaisesti. Seurantakoodi on suurimmissa osin integroitu kuljettavan yrityksen omaan seurantajärjestelmään, minkä vuoksi paketin seuraaminen hyvin tarkkaan on toteutettavissa.

Määränpäänä ulkomaat

Ulkomaille matkaavat paketit noudetaan yleisesti iltapäivällä, jotta paketti saadaan vielä saman päivän yönä lähtemään lentoteitse eteenpäin kohdemaata kohti. Näin varmistutaan, että toimitus on mahdollista saada sekä kohdemaahan että asiakkaan kotiovelle jopa jo seuraavan päivän aikana. Globalisaatio on mahdollistanut paljon nykymaailmassamme ja mitä pikakuljetuksiin tulee, auttavat nämä puolestaan eri yrityksiä hyödyntämään globaalia kaupankäyntiä ja otaksuttavasti myös parantamaan oman yrityksensä kilpailukykyä. 

Mikäli etsit pikakuljetuksia Jyväskylän seudulla, voit kääntyä esimerkiksi Oxline Oy:n puoleen. 

jaa  

5 August 2020